مشاوره دعاوی بیمه شخص ثالث
موضوع بیمه امروزه جزو مسائل حیاتی و مهم روزمره زندگی عموم جامعه محسوب می شود و می توان صراحتا اعلام کرد که اموالی که تحت پوشش بیمه قرار نگرفته باشند، در آینده ممکن است که عواقب جبران ناپذیری را برای مالکین آن داشته باشد. بیمه به مواردی چون منزل، خودرو، سلامت، بیکاری و غیره تعلق می گیرد و صرفا به یک زمینه خاصی محدود نمی شود. با توجه به نیاز روز مردم، ارائه خدمات شرکت های بیمه روز به روز گسترده تر می شوند و همواره شاهد آن هستیم که مسائل مختلف مشمول مقررات قانون بیمه قرار می گبرند.
یکی از اموالی که مشمول مقررات بیمه قرار گرفته و به نوعی بیمه کردن آن برای مالکین از اهمیت بالایی برخوردار است، بیمه خودرو می باشد. اولین و مهمترین موضوع در زمان خرید خودرو، بیمه نمودن آن است. افرادی که اقدام به خرید خودرو می کنند، مهمترین اقدامی که در این راستا باید انجام دهند، این است که خودرو را بیمه نمایند. برخی از رانندگان، متاسفانه توجه خاصی نسبت به مسئله بیمه کردن خودرو ندارند و زمانی که خودرو آنها به دلیل تصادف دچار خسارت شدید می شود، تازه به فکر بیمه کردن ماشین خود می افتند.
در قانون انواع مختلفی از بیمه برای خودرو در نظر گرفته شده است که یکی از آنها، بیمه شخص ثالث می باشد. قانونا برای کلیه مالکین خودرو، الزامی است که خودروشان را بیمه ثالث نمایند. نوع دیگری از بیمه برای خودرو وجود دارد که به آن بیمه بدنه نیز گفته می شود که بیمه کردن آن جنبه اختیاری دارد. گاهی اوقات ممکن است که رانندگان با اشخاصی در خیابان تصادف کنند که به تبع آن خساراتی به شخص ثالث وارد شود. در این صورت به سبب آن که خودرو بیمه ثالث شده است، شرکت بیمه موظف به پرداخت خسارات وارده است. با توجه به اهمیت موضوع دعاوی بیمه شخص ثالث، برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه استفاده از مشاوره تلفنی نمایندگی به شما پیشنهاد می شود. برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی در هر ساعت از شبانه روز با شماره 09033654378–02537400068 تماس بگیرید.
بیمه ثالث چیست ؟
بیمه شخص ثالث که به آن بیمه ثالث نیز گفته می شود، در ارتباط با وسایل نقلیه است که دارندگان وسایل نقلیه طبق قانون مکلف هستند که در اسرع وقت اقدام به بیمه نمودن خودرو خود از نوع ثالث نمایند. علت آن که به این نوع بیم، بیمه شخص ثالث گفته می شود، این است که اگر خودرو با اشخاصی که در خیابان تصادف نماید و این موضوع منجر به خساراتی به شخص ثالث و خودرو شود، شرکت های بیمه مسئول جبران خسارت هستند.
در همین راستا قانونی تحت عنوان قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه در سال ۹۵ تصویب شده است که به طور کلی به مقررات مربوط به بیمه شخص ثالث می پردازد. بیمه شخص ثالث برای دارندگان خودرو جنبه اجباری دارد و باید تحت هر شرایطی اقدان به بیمه نمودن خودرو خود از نوع بیمه ثالث نمایند.
انواع بیمه خودرو
به طور کلی دو نوع بیمه برای خودرو در قانون عنوان شده است که یکی شامل بیمه شخص ثالث و دیگری بیمه بدنه می باشد. در بخش قبل با بیمه شخص ثالث آشنا شدیم و عنوان شد که این نوع بیمه جنبه اجباری برای دارندگان خودرو داشته و در این صورت مالکین خودرو باید در هر شرایطی خودرو را تحت پوشش بیمه قرار دهند.
بیمه بدنه و بیمه ثالث به طور کلی برای جبران خسارت های خودرو در نظر گرفته می شوند و در این صورت اگر بر اساس تصادف و یا حوادث دیگر، خساراتی به خودرو وارد شوند، در این صورت شرکت های بیمه گر باید از عهده جبران خسارت برآیند.
بیمه ثالث چیست ؟
بیمه شخص ثالث که به آن بیمه ثالث نیز گفته می شود، در ارتباط با وسایل نقلیه است که دارندگان وسایل نقلیه طبق قانون مکلف هستند که در اسرع وقت اقدام به بیمه نمودن خودرو خود از نوع ثالث نمایند. علت آن که به این نوع بیمه، بیمه شخص ثالث گفته می شود، این است که اگر خودرو با اشخاصی که در خیابان تصادف نماید و این موضوع منجر به خساراتی به شخص ثالث و خودرو شود، شرکت های بیمه مسئول جبران خسارت هستند.
در همین راستا قانونی تحت عنوان قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه در سال ۹۵ تصویب شده است که به طور کلی به مقررات مربوط به بیمه شخص ثالث می پردازد. بیمه شخص ثالث برای دارندگان خودرو جنبه اجباری دارد و باید تحت هر شرایطی اقدان به بیمه نمودن خودرو خود از نوع بیمه ثالث نمایند.
مزایا بیمه شخص ثالث
فردی که خودرو خود را بیمه می کند، شخص اول بوده و شرکت بیمه گر، شخص دوم و فردی که در اثر تصادف و حادثه، آسیب می بیند، به عنوان شخص ثالث شناخته می شود. مزایا بیمه ثالث زمانی نمود پیدا می کند که راننده با شخص ثالث تصادف نموده و به دلیل ورود آسیب و خسارات بدنی به شخص مزبور، شرکت بیمه وظیفه پرداخت تمامی خسارت وارد شده به شخص ثالث را برعهده دارد. در واقع می توان گفت که وقوع حادثه از قبل خبر نمی کند و در این صورت ممکن است همین اتفاقات برایتان پیش آید و باید مالکین خودرو ها نسبت به بیمه نمودن خودرو خود از نوع شخص ثالث نمایند.
مزیت دیگر بیمه شخص ثالث ثابت بودن نرخ بیمه در تمامی شرکت های بیمه گر است. در این صورت تفاوتی نمی کند که شما خودروتان را در کدام شرکت بیمه کرده باشید و با هزینه مناسب می توانید اقدام به بیمه نمودن خودرو خود نمایید.
برخی افراد اجباری بودن این بیمه را به عنوان معایب بیمه ثالث در نظر می گیرند اما تصور کنید که راننده ای به شخص یا اشخاصی تصادف می کند و این موضوع منجر به بروز خسارت و حتی فوت شخص شود. حال اگر خودرو تحت پوشش بیمه ثالث نباشد، تمامی ضرر و زیان مربوطه را باید شخص راننده بپردازد به علاوه جریمه ناشی از عدم بیمه کردن خودرو نیز در این زمینه در نظر گرفته می شود.
مزایای مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث قبل از هرگونه اقدام قانونی
مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، از ضروریات عصر حاضر با توجه به مباحث مربوط به بیمه و بیمه گر و دگر گونی های مربوط به موضوع است، با توجه به دعاوی انواع بیمه، لزوم اخذ مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث روشن میگردد.
مفاهیم و قوانین حقوقی پیچیده هستند، ضمن اینکه بروز هر مسئله حقوقی می تواند ابهام برانگیز و سبب سوء تعابیر و درک اشتباه از موضوع گردیده و مسیر عواقب حقوقی آن را متحول سازد.
منطقی ترین اقدام، بهره گیری از مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث است. مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین، سریع و ارزان توسط وکلای متخصص است.
مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث و قوانین مربوط به آن
(قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۱۳۹۵) در این خصوص است. مالک وسیله نقلیه (بیمه گذار) به عنوان شخص اول، شرکت بیمه (بیمه گر) به عنوان شخص دوم یا ثانی و زیان دیده از حادثه ناشی از وسیله نقلیه به عنوان شخص ثالث شناخته می شود.
مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، در خصوص موارد فوق الذکر جهت رفع ابهامات و یافتن راهکارهای قانونی به منظور حفظ حقوق اطراف و ورود کمترین ضرر می باشد؛ این دعاوی متاثر از: حق بیمه، نوع کاربری وسیله نقلیه، سقف تعهدات شرکت بیمه، ویژگی های شخص ثالث و… می باشند.
جهت انطباق این موارد با قانون، نیاز به شناخت و ادراک حقوقی است که مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث به مدد تجربه و علمِ به موضوعِ مشاوران حقوقی چیره دست، بسیار راهبردی خواهد بود.
بنابر انطباق قوانین با شرع، زمان حوادث، در شرایط حقوقی مسائل مربوط به شخص ثالث جدی است؛ وفق جدیت موضوع، اخذ مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، جهت پیشگیری از ضررِ جبران ناپذیر، شدیداً توصیه می گردد.
طبق ماده ۲، خریداری بیمه شخص ثالث برای تمامی وسایل نقلیه توسط مالک یا متصرف آن، اجباری است و این بیمه عهده دار پرداخت تمامی خسارات وارده به اشخاص ثالث خواهد بود.
ورود خسارات بدنی شامل آسیب (جزئی یا کلی) اعم از موقت یا دائمی، و حتی فوت ثالث می گردد. بنابراین دیه، ارش (دیه مربوط به جراحت) و هزینه های درمان، همگی در دعاوی بیمه شخص ثالث مطرح هستند.
میزان و سقف دیه و ارش و سایر هزینه ها نیز می تواند با توجه به زمان (ماه حرام یا غیر حرام) متغیر باشد. اخذ بیمه شخص ثالث، حداقل به میزان دیه مرد مسلمان در ماه غیر حرام، تکلیف است. نوع و درصد صدمه وارده به ثالث را سازمان پزشکی قانونی تعیین و اعلام خواهد نمود. زیاندیده یا قائممقام وی در خصوص مطالبه خسارت، دعوی را علیه بیمهگر و مسبب حادثه طرح میکند؛ مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، سایر جنبه ها و زوایای این موضوع را شفاف می سازد.
همچنین اگر در زمانِ وقوع حادثه منجر به ورود ضرر و زیان به شخص ثالث، وسیله نقلیه فاقد بیمه مذکور باشد، شرایطی حاکم میگردد که در جهت احقاق حقوق ثالث و جهت جریمه متخلف در عدم بیمه وسیله نقلیه، پیشبینی گردیده است و مشاوره حقوقی دعاوی بیمه ثالث، پاسخگوی پیشگیرانه و فوری سوالات حقوقی، در این باره می باشد.